Maukkailla uutuuksilla kohti grillikesää!

Kevät on ihanaa uudistumisen ja kasvun aikaa. Makulihan pihapiirissä on mukava kuunnella lintujen laulua, seurata niiden pesänrakennusta ja katsella, kun luonto puhkeaa kukkaan talven jäljiltä. Myös meillä Makulihassa kevät on uudistumisen aikaa. On innostavaa suunnitella ja kokeilla uusia makuelämyksiä ja miettiä, minkälaisilla herkuilla hurmata asiakkaita kevään tullen grillin ääreen. Tänä keväänä ideoinnin ja tuotekehityksen tuloksena tuomme kauppoihin aivan uudenlaisia tuotteita innokkaiden grillaajien iloksi. Halusimme valmistaa tuotteita, jotka ovat sekä maukkaita Makulihan perinteiseen tapaan että rasvakoostumukseltaan sydänystävällisiä. Kesän uutuudet, Olivia-tuoteperheen ensimmäiset jäsenet, Välimeren grillimakkara ja Herkkunakki sisältävät suomalaista lihaa, aurinkokuivattua tomaattia ja yrttejä. Olivia-tuotteissa kolmannes rasvoista on laadukasta ekstraneitsytoliiviöljyä. Oliiviöljy parantaa tuotteiden rasvakoostumusta ja täydentää niiden herkullista makua.

Mikä sen mukavampaa keväällä, kuin grillikauden avaus ja pihapiirissä leijaileva itse valmistettujen herkkujen tuoksu. Grillissä tirisevät makkarat ja muut herkut saavat veden kielelle ja perheenjäsenet sekä ystävät innokkaina kyselemään, koska pääsee maistamaan. Me Makulihan väki haluamme varmistaa, että grillikaudestasi tulee onnistunut, valmistamalla siihen parhaiten soveltuvat herkulliset tuotteet. Näitä kesän herkkuja on nyt saatavilla hyvin varustetuista ruokakaupoista ja tilapuodistamme. Lisätietoja uutuuksista ja muista tuotteistamme löydät uudistuneilta kotisivuiltamme.

Maukasta kesän odotusta kaikille!

Riikka
Yrittäjä, toimitusjohtaja