Makkarat maailman makuina

Makulihan Olivia-uutuudet tuovat tuulahduksen maailmalta suomaiseen kesään.  Lihaisien (76%) makkaroiden makuina ovat India, Mexico, Italia ja Brazil. Olivia-makkarat ovat myös terveystietoisen valinta, sillä ne sisältävät laadukasta ekstraneitsytoliiviöljyä.

Ihanan mausteisista Olivia-makkaroista teet nopeasti maukasta ja terveellistä ruokaa. Kokeile vaikka erilaisia patoja, keittoja ja pastoja tai hotdogeja erilaisilla salaattilisukkeilla. Tietenkin Olivia-makkarat maistuvat ihan sellaisenaan, kuumana suoraan grillistä.

Olivia-tuoteperheeseen kuuluu myös Olivia kalkkuna-broilerileikkele. Kaikissa Olivia-tuotteissa on kotimaisen lihan lisänä laadukasta ekstraneitsytoliiviöljyä.

Makuliha tunnetaan käsityönä valmistetuista erikoismakkaroista, leikkeleistä ja muista lihaisista herkuista. Kaikki Makulihan tuotteet kehitetään, maistetaan ja valmistetaan Tammelan Kärsäkujalla sijaitsevalla maatilalla.

Olivia Italia 240 g (maidoton, gluteeniton)
Olivia Italiassa on käytetty italialaisen keittiön suosikkimausteita ja raaka-aineita: aurinkokuivattua tomaattia, basilikaa ja oreganoa.

Olivia Brazil 240 g (maidoton, gluteeniton)
Olivia Brazil on hauskalla tavalla makea ja tulinen. Makeus tulee aidosta ananasmehusta sekä tummasta demerasokerista. Tulisuuden takaa chipotlechili ja paprika.

Olivia Mexico 240 g (maidoton, gluteeniton)
Olivia Mexicossa maistuvat tutut voimakkaat mausteet, kuten paprika, chili, pippuri ja kumina.

Olivia India 240 g (maidoton, gluteeniton)
Olivia Indiassa on koko intialaisen keittiön makumaailma: juustokumina, kurkuma ja korianteri sekä kookos. Makeaa ja suolaista sopivalla tavalla.