Makulihan palvikalkkunakerrosleipä

3 siivua tummaa ciabattaa tai maalaisleipää
4–6 siivua Makulihan palvikalkkunafilettä
Voita
2–3 rkl majoneesia
Kourallinen rucolaa
6 palaa aurinkokuivattua tomaattia
Sormisuolaa
Rouhittua mustapippuria

 

  1. Paahda leipäsiivut molemmin puolin kuumalla oliiviöljyllä voidellulla parilapannulla muutamia minuutteja, kunnes leipä saa kauniin parilaraidan. Voit myös paahtaa leivät paahtimessa.
  2. Kasaa leipä. Sipaise pohjimmaiselle leivälle nokare voita ja levitä puolet majoneesista sekä rucolasta. Lisää seuraavaksi runsaasti Makulihan palvikalkkunafilettä. Voit joko taitella kalkkunasiivut sopiviksi tai repiä pienemmiksi paloiksi. Pilko aurinkokuivatut tomaatit siivuiksi ja lisää puolet. Ripottele päälle sormisuolaa ja rouhi mustapippuria. Laita päälle toinen leipäsiivu ja kasaa samalla tavalla loput raaka-aineet. Laita lopuksi kasan päälle vielä kolmas siivu leipää ja työnnä keskelle puinen tikku pitämään leipä kasassa.
  3. Nauti mieleisesi juoman kera!