Ai niin mitä? No herkutellaan Makulihan uusilla kuorettomilla Naku Nakeilla tietenkin! Tämä lihainen uutuus sisältää 78 prosenttia suomalaista porsaanlihaa ja siitä tykkäävät taatusti sekä pienemmät että isommat napostelijat.

Napsahtiko nakki ja sait tehtäväksi kokata päivällistä? Kuoreton Naku Nakki on arjen pelastaja, joka sopii mainiosti nakkikeittoon tai vaikka pyttipannun joukkoon. Jokapäiväisten ruokien lisäksi tämä turhista lisäaineista riisuttu uutuus on varma nakki ja naposteltava lastenjuhliin. Se kruunaa pikkusuolaiset myös aikuisten illanvietossa ja on verraton eväs kesän kuumimmille festareille. Testaa, ylläty ja tykästy!

Nakunakkiminestrone (nakki-pastakeitto)

1 Nakunakkipaketti
300 g pastaa (pastan malli mielensä mukaan – kannattaa kuitenkin valita pieni koko)
1 sipuli
4 pientä porkkanaa
tölkki tomaattimurskaa
2 kanaliemi fondueta
1 pieni fenkoli
3 valkosipulinkynttä
suolaa
mustapippuria
basilika, persilja ja kevätsipuli

 

  1. Pilko kasvikset mielesi mukaisiksi paloiksi.
  2. Kuullota sipuli ja porkkana.
  3. Lisää tomaattimurska ja 2 l vettä.
  4. Laita kiehuvaan veteen fenkoli ja pasta -katso keittoaika
  5. 4 min ennen pastan valmistumista lisää nakunakit ja yrttejä mielesi mukaan (sopii hyvin tuore basilika, persilija ja kevätsipuli).
  6. NAUTI KEITTO tuoreen leivän kanssa. Aikuiseen makuun päälle kannattaa raastaa Parmesan-juustoa ja maustaa vielä pestolla tai tulisemman ruuan ystävälle chili-pestolla.

Mac Nakunakki

200 g lasagnette pastaa (myllyn paras minilasagne)
250 g koskenlaskija cheddar ruoka
220 g nakunakkia (paketti)
2 tl mustapippuria
100 g juustoraastetta              

  1. keitä pasta ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä
  2. valuta pasta
  3. lisää joukkoon sulatejuusto ja nakunakit leikattuna
  4. voitele uunivuoka ja laita seos siihen ja ripottele päälle juustoraaste makusi mukaan.
  5. paista uunissa 200 asteella 30 minuuttia.

Vinkki! Jos haluat maustetumpaa niin korvaa juustoraaste mm: mustapekkajuustolla. Tarjoile rucola-tomaattisalaatin kera.

Doweb Oy